Materiale

Træ/Aluminium

Et træ/aluminiumsvindue er som standard opbygget af træ indvendigt, et stykke plastik med isolerende tomrum kendt som komposit i midten, og udvendigt en aluminiumsplade til yderligere beskyttelse af vinduet mod det danske vind og vejr.

Det er også en mulighed at få et træ/aluminiums vindue, hvor man fx i stedet for komposit i midten enten har fuldt træ helt ud til aluminiumspladen, eller lidt mere unikt så bruger Idealcombi deres eget isoleringsmateriale kendt som pur i stedet for kompositen.

Leverandører af træ/aluminium:

Træ

Et DVV-godkendt trævindue er opbygget af 95% kernetræ fra indvendigt til udvendigt. Den høje procent af kernetræ gør også vinduet særdeles modstandsdygtig overfor hårdt vind og vejr. Det kræves dog at vinduet males ca. hvert 5 år for at opnå den optimale levetid.

Leverandører:

Mahogni

Mahogni vinduet er opbygget af træsorten Sipomahogni fra indvendigt til udvendigt. Hårdttræssorten mahogni besidder en udsædvanelig styrke og lang levetid i forhold til andre træsorter. Det kræves dog olieret hvert 5 år for at bibeholde vinduets unikke farve og udholdenhed.

Leverandører:

Plastik

Et plastik vindue er opbygget af miljøvenligt plastik fra indvendigt til udvendigt med isolerende rum i midten, som giver vinduet dens høje isoleringsevne. Miljøvenligt plastik minimerer vedligeholdelse samt er ekstra beskyttende over for saltet vind og vejr langs kysterne.

Leverandører:

Skal vi kontakte dig?

Frank Lynge
Indehaver

“Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så sidder jeg klar, og vil hjertens gerne hjælpe dig”

+45 29 71 45 27

info@q-vinduer.dk

Frank Lynge
Indehaver

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så sidder jeg klar, og vil hjertens gerne hjælpe dig!