Om Q-vinduer

Om Q-vinduer

Vi er en virksomhed der sælger kvalitetsgodkendte vinduer og døre både til private og erhverv, og som tilbyder den fulde løsning, lige fra at hjælpe kunderne med udvælgelse af det rigtige vinduesprodukt til montering af hele projektet. Via besøg hos samtlige danske kvalitetsgodkendte vinduesproducenter, og med hjælp fra 30 års erfaring, har vi nøje udvalgt de leverandører, som vi mener kan tilbyde vores kunder noget helt unikt enten på kvalitet, design eller pris.

Vi bestræber sig på at have et fuldt overblik over det danske markedsudvalg af kvalitetsvinduer og døre, så når vores kunder søger et bestemt produkt, så ved vi præcis, hvor vi skal finde den bedste udgave af produktet til den skarpeste pris.

Vi tilbyder stor fleksibilitet vedr. monteringen. Hos os har kunderne muligheden for enten selv at monterer vinduerne, og på den måde spare en masse penge, eller også har vi tætte samarbejdsaftaler med et bredt udvalg af professionelle og erfarne tømrer landet over, som kan montere for os.

 

Derudover tilbyder vi et gratis hjemmebesøg til kunderne som er helt på bar bund i processen af nye vinduer og døre. Ved hjemmebesøget får kunderne gratis hjælp og vejledning om alt lige fra produkter til besvarelse af mere byggetekniske spørgsmål, hvorefter der gives en gratis opmåling af hele projektet, og afslutningsvis fremsendes et uforpligtende tilbud højst 24 timer efter.

At kunderne føler sig trygge ved at handle ved os, er altafgørende for vores fremtidige eksistens. Derfor tager vi al ansvar og risiko lige fra opmålingen af vinduerne til produkterne er leveret – derudover står vi altid til rådighed både på telefon og mail både før, under og efter forløbet, hvis der skulle opstå spørgsmål.

Kort fortalt, så hjælper vi med alt fra start til slut i processen om at få gjort huset moderne og funktionelt igen med de nye vinduer og døre til huset.

Tak fordi du læste med!

Frank Lynge
Indehaver
+45 29 71 45 27
info@q-vinduer.dk

 

Nikolaj Lynge
Indehaver
+45 61 71 54 27
info@q-vinduer.dk

 

Tak for besøget!

Skal vi kontakte dig?

29 71 45 27

info@q-vinduer.dk

Frank Lynge
Indehaver

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så sidder jeg klar, og vil hjertens gerne hjælpe dig!