Om Q-vinduer

Hvem er vi?

Vi er en familiedrevet virksomhed som har eksisteret siden år 2013, hvor ejeren Frank Lynge establerede virksomheden, og efterfølgende tog sine 2 sønner med ind i det.

I dag har Q-vinduer kontorafdelinger i  fødebyen Struer i Vestjylland

Vi har ingen fysiske butikker, da alle vores leverandører har showrooms af deres produkter, og derfor bliver virksomheden drevet udelukkende ud fra hjemmesiden.

Hvad kan vi?

Vi sælger kvalitetsgodkendte vinduer og døre både til privat- og erhvervskunder i hele Danmark. 

Vores primære opgave er, at hjælpe og rådgive vores kunder omkring vinduer og døre i forhold til alle de mange muligheder og detaljer, som er indenfor området.

Vi har brugt mange år på at specialisere os i emnet, og via vores store udvalg af leverandører, har vi mange forskellige  løsninger at gå med, alt efter hvad der ønskes, og til hvilken pris.

Ønskes der en monteringspris på projektet, så samarbejder vi med lokale tømrervirksomheder i vestjylland, som står for monteringsdelen, og dermed at færdiggøre projektet.

Hvad tilbyder vi?

Onlinesalg via www.q-vinduer.dk
Du kan via vores hjemmeside hente online tilbud hjem på dit ønskede projekt. Du står selv for opmålingen, og dermed risikoen for fejlmål, men du får også en onlinerabat, og dermed lavere pris.

Vi rådgiver og guider dig dog igennem hele processen, og sørger for, at du bliver informeret ang. alle valgmuligheder på udseende, detaljer og tilvalg.

Hvad er vores koncept?

Vi tror på, at ved at specialisere sig i noget opnår man det bedste resultat, og den største viden på det valgte område – og det er lige præcis det vi har valgt at gøre med vinduesmarkedet, og de dertilhørende produkter.

Derfor startede vi med, at besøge samtlige danske kvalitetsgodkendte vinduesproducenter, hvor vi gennemgik fabrikken, produkterne samt kvalitet.

Ud fra vores fabriksbesøg, og med hjælp fra 30 års erfaring i vinduesbranchen, udvalgte vi nøje de leverandører, som vi mener kan tilbyde vores kunder noget helt unikt enten på kvalitet, design, funktionalitet eller pris. Vi sammensatte altså vores helt eget produktkatalog fyldt med muligheder fra ikke kun én men adskillige leverandører.

Sidenhen har vi også tilføjet flere udenlandske kvalitetsgodkendte leverandører til vores udvalg af vinduesproducenter.

Hvorfor udelukkende kvalitetsprodukter?

Vi sælger udelukkede det der i vinduesbranchen hedder DVV-godkendte produkter til både privat og erhverv. DVV står for Dansk Vindues Verificering, og en anden betegnelse for det er “kvalitetsgodkendt”.

Hvorfor gør vi så det? Fordi vi gerne vil levere produkter vi selv kan stå indefor, og dermed sove trygt om natten.

Kort fortalt, så kan vinduesbranchen og dermed vinduesprodukter deles op i 2 kategorier. En kategori med fokus på at levere laveste pris over alt andet, og en kategori med fokus på høj kvalitet og lang levetid.

DVV-mærkatet er mærkningen der deler det hele, og den du skal holde øje med, hvis du vil sikre dig et ordenligt produkt som ikke skal udskiftes igen om 5-10 år.

Du kan læse mere på www.dvv.dk.

Trustpilot stjerner: 9,3 ud af 10

"Kundernes mening betyder alt"

Vores kunders erfaringer og respons betyder alt for os! Både ris og ros gør, at vi hele tiden kan udvikle os til det bedre! Læs her, hvad andres oplevelser ved at handle vinduer og døre igennem Q-vinduer har været.

Skal vi kontakte dig?

Frank Lynge
Indehaver

“Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så sidder jeg klar, og vil hjertens gerne hjælpe dig”

+45 29 71 45 27

info@q-vinduer.dk

Frank Lynge
Indehaver

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så sidder jeg klar, og vil hjertens gerne hjælpe dig!